Wat doen wij
en hoe doen we dat ?

De kern van onze programma’s is Happy Brain®Movement, een unieke combinatie van verschillende evidence based, experience based en inquiry based methodes.
Alle programma’s worden op maat gemaakt en vormen een integrale aanpak die is afgestemd op jouw vraag.
Dat maakt de programma’s kort, krachtig en zeer effectief.

Klik op onderstaande tekstblokken om meer te lezen over de verschillende onderdelen die worden gebruikt in de programma’s.

Meten van hersengolven

Hersengolven zijn nauw verbonden met de mate van stress die jij ervaart. Wij meten jouw hersengolven en en leren je hoe het voelt als je ontspannen bent. Ook leer je om jouw HeartBrain Coherence (HRV) te optimaliseren.

Ervaringen in je onbewuste opruimen

Alles wat je hebt meegemaakt, werkt onbewust door in jouw huidige staat van zijn. Af en toe de boel schoonmaken en opruimen is essentieel om stress fors te verminderen.

Happy Brain Works Infographic

Begrijpen wat stress met je doet

Als je begrijpt hoe stress werkt, herken je het sneller. Wij leggen uit wat er in je brein en je lijf gebeurt, wat stressverhogende elementen zijn en wat je zelf kan doen om de stress de baas te zijn. En daar word je veel gelukkiger van!

Jouw omgeving op orde brengen

Alle systemen waar jij onderdeel van bent, worden in kaart gebracht en indien nodig in balans gebracht. Met alle positieve effecten van dien.

Negatieve ervaringen verwerken

EMDR is dé therapie bij onverwerkte ervaringen. Wij zorgen ervoor dat je zonder emoties aan een heftige gebeurtenis kan terugdenken.