Ontmoet onze Stress-interventie Experts

Happy Brain Coach Carol Botman

Caro Botman MS

Happy Brain® Stress-interventie Expert
Founder Happy Brain
®Works

Caro’s is altijd geïnteresseerd in de mens achter de vraag of achter het probleem, en het ‘waarom’ van menselijk gedrag. Die nieuwsgierigheid combineert zij met een grote mate van kennis, kunde én compassie. Bij de interventies die zij toepast maakt ze gebruik van haar ruime ervaring in de zorg; als bestuurder, manager en verpleegkundige. Daarnaast kan zij putten uit verschillende wetenschappelijke opleidingen op het gebied van (strategisch) management, psychologie, traumaverwerking, neuroplasticiteit en metafysica. Zij is o.a. gecertificeerd trainer NeuroChangeSolutions bij Dr. Joe Dispenza.
Caro is een ‘early adopter’ en integreert nieuw opgedane kennis en ervaringen waar mogelijk in haar werk als Stress-interventie Expert.

Zij brengt rust, vertrouwen en optimisme en is een gewaardeerd sparringpartner voor bestuurders en professionals. Door haar jarenlange ervaring als interimmanager, adviseur en executive coach, kent Caro de praktijk door en door, en vanuit verschillende invalshoeken.

Caro is eigenaar van Happy Brain®Works, grondlegger van de integrale aanpak en samen met Ellen ontwikkelaar van de Happy Brain®Movement.

Happy Brain Coach Ellen Botman

drs Ellen Botman MBA

Happy Brain® Stress-interventie Expert
Founder Happy Brain
®Works

Menselijk gedrag en de interactie tussen mensen boeien Ellen mateloos. Zij is vanuit die interesses opgeleid in de sociologie, psychologie, organisatiekunde, systeemtheorie, neurowetenschappen en intensive care verpleegkunde.
Het vergaren van kennis, die kennis combineren èn het toepassen daarvan in de dagelijkse praktijk zijn haar grote drijfveren en gaan haar moeiteloos af. Dat heeft geresulteerd in de integrale stress-interventiemethodiek van Happy Brain®Works die zij samen met Caro heeft ontwikkeld, en die zij voortdurend naar een hoger niveau tilt op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Ellen heeft ruim 20 jaar ervaring als interimmanager, adviseur en coach, met name binnen de acute zorg en disastermanagement. Zij heeft gewerkt op operationeel, tactisch, strategisch en bestuurlijk niveau, en kan makkelijk schakelen tussen deze niveaus. Hierdoor, en door haar veelzijdige achtergrond, voelen klanten zich snel op hun gemak bij haar.
Werkend vanuit professionele betrokkenheid en compassie, en met veel kennis en ervaring, kan Ellen daadwerkelijk het verschil maken in iemands leven.

Happy Brain Coach Tineke Bruinink

Tineke Bruinink

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Tineke is Happy Brain® Stress-interventie Expert van het eerste uur. Zij heeft de vaardigheid om snel te doorzien waar iemand uit balans is en waar in de coaching het accent moet liggen.

Tineke’s achtergrond is sociaal pedagogisch werker en verpleegkundige, en zij heeft 15 jaar in de zorg gewerkt.

Door haar werkervaring is zij bijzonder goed in staat om de vraag achter de vraag inzichtelijk te maken.
Haar rustige manier van doen maakt dat klanten zich snel bij haar op hun gemak voelen.

Happy Brain Coach Caroline Schaay

Caroline Schaay

Happy Brain® Stress-interventie Expert 

Net zoals de andere Happy Brain® Stress-interventie Experts beheerst Caroline alle elementen van de Happy Brain®Movement uitstekend, maar twee elementen fascineren haar bovenmatig: de DUM® en de saboterende rol van beperkende overtuigingen.

Met de DUM® heeft Caroline jarenlange ervaring. De overtuigingen weet zij op een deskundige en geduldige manier inzichtelijk te maken voor de klant, waarna zij vakkundig helpt bij het veranderen van de overtuigingen.

Happy Brain Coach Henry Tijken

Henry Tijken

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Als ervaren Happy Brain®Stress-interventie Expert weet Henry in korte tijd door te dringen tot de kern van een probleem en – minstens zo belangrijk – hij kan dit op heldere wijze inzichtelijk maken voor zijn klant. Dat doet hij op een compassievolle wijze en met een groot gevoel voor humor.

Behalve Happy Brain®Stress-interventie Expert is Henry Life Coach en coach voor mensen met ADHD/ADD/autistisch spectrum. Zijn pallet aan vaardigheden is mede gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als coach van moeilijk opvoedbare jongeren met een autistische stoornis.
Happy Brain Coach Willemijn Vonk

Willemijn Vonk

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Voor Willemijn komen in haar werk als Happy Brain® Stress-interventie Expert de belangrijkste uitgangspunten samen die zij hanteert in het ondersteunen van klanten. Het opruimen van onbewuste, belemmerende patronen en weer de regie nemen over het eigen leven zijn daar belangrijke elementen van. De gouden Happy Brain®Works-standaard dat de klant pas echt geholpen is als de veranderingen blijvend zijn, is Willemijn op het lijf geschreven.

Willemijn heeft jarenlang ervaring als gecertificeerd coach op meerdere gebieden zoals leefstijl, loopbaan en duurzame inzetbaarheid. Haar roots liggen in het verpleegkundige beroep.

Groei en ontwikkeling zijn Willemijns grote passies. Niet alleen voor haar klanten maar ook voor zichzelf.

Happy Brain Coach Marian de Waal

Marian de Waal

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Marian heeft een achtergrond als verpleegkundige specialist. Daarnaast heeft zij een grote passie voor muziek, dirigeert zij twee koren en geeft zij leiding aan muziekproducties.

De gemeenschappelijke deler in haar (werk)ervaringen zijn de perspectieven ‘dienstbaarheid’ en ‘leiderschap’.
Marian begrijpt als geen ander hoe deze twee perspectieven met elkaar gecombineerd kunnen worden ten dienste van haar klanten.
Dit is zeer waardevol in haar werk als Happy Brain® Stress-interventie Expert.

Voor Marian gaat het zowel in haar werk bij Happy Brain®Works als bij het maken van muziek om verbinding. In Marians woorden: ‘Het effect van beide is dat de klant de verbinding met zichzelf terug vindt, én dat de klant in staat is verbinding te maken met andere mensen’.

Happy Brain Coach Joke van der Graaf

Joke van der Graaf

Happy Brain® Stress-interventie Expert

De effectiviteit van de Happy Brain®methodieken passen naadloos bij de hands-on mentaliteit van Joke. Tijdens haar jarenlange ervaring als verpleegkundig specialist oncologie heeft zij menige hulpvraag adequaat en vanuit een groot hart beantwoord.

Haar werk- en levenservaring maken Joke tot een Happy Brain® Stress-interventie Expert die een oplossing weet voor alle vragen die zich aandienen. De methodieken van Happy Brain®Works die zij daarbij inzet, vindt zij life-changing, concreet en wars van zweverigheid.

Happy Brain Coach Ellen de Jong

drs Ellen de Jong

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Respectvol, zonder oordeel en accepteren wat is, zijn voor Ellen onlosmakelijk verbonden met het vak van Happy Brain® Stress-interventie Expert. Zij zoekt naar het goede en neemt dit als uitgangspunt voor de oplossing.

Ellen heeft ervaring in verschillende branches en weet makkelijk verbinding te maken met klanten met diverse achtergronden. Ze werkt vanuit de overtuiging dat je moet groeien vanuit wat je hebt en de methodieken van Happy Brain®Works sluiten daar naadloos bij aan.

Na 25 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt in de commerciële en non-profit sector en bij de overheid heeft Ellen de overstap gemaakt naar coach en trainer. Om dit op een professionele wijze te kunnen doen, heeft zij vanaf 2002 diverse opleidingen gevolgd.

Happy Brain Coach Janine Fidder

Janine Fidder

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Janine is een ervaren coach die haar analytische stijl graag inzet als Happy Brain® Stress-interventie Expert.

Haar achtergrond als meester in de rechten en haar jarenlange ervaring als kandidaat-notaris en bedrijfsjurist maken Janine een expert die resultaat gericht is. Zij kan haar klant op een vriendelijke en compassievolle manier een spiegel voorhouden.

De wetenschappelijke onderbouwing van de Happy Brain®methodieken sluit goed aan bij de stijl van Janine.