Meerdaags programma

Je bent al maanden uit de running en hebt alles al geprobeerd….

…maar het wil niet echt beter gaan. Je hebt voor de tweede of derde keer een burnout of je loopt al jarenlang te tobben met stressklachten.
Met het meerdaagse programma ben je in 11 dagen blijvend van je stress af. Of dat kan? Absoluut! De focus van het programma ligt op het onbewuste deel van je gedrag en op het doorbreken van autonome reacties van je lichaam. Daarmee is het vele malen effectiever dan wanneer je alleen maar praat over je klachten.

Resultaat
Het resultaat is dat je uitgerust en in balans bent. Je hebt geen last meer van oude ingesleten patronen en van je fysieke en geestelijke reactie op stress, en je hebt belemmerende overtuigingen losgelaten. Je hebt nieuwe energie opgedaan, je weet hoe je dit in de waan van alle dag vast kunt houden en je bent fit genoeg om in snel tempo fysiek verder te herstellen.
En misschien nog wel het belangrijkste: je kunt weer genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

Voor wie?
Het meerdaags programma is geschikt als je langer dan 3 maanden bent uitgevallen, of als je voor de 2e of 3e keer een burnout hebt.

Programma
Je ontvangt van ons team van toegewijde en deskundige experts, trainers en therapeuten een uitgebalanceerd programma waarin er alle tijd en ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en thema’s.

Het programma bestaat uit 8 aaneengesloten dagen en 3 aaneengesloten terugkomdagen. Je hebt regelmatig individueel contact met je eigen Happy Brain® Stress Interventie Expert, daarnaast zijn er verschillende programmaonderdelen waar je individueel of samen met de groep aan deel neemt. Niets is verplicht, je wordt uitgenodigd om mee te doen, en er is voldoende gelegenheid om je terug te trekken. Ook is er genoeg tijd voor ontspanning.

Locatie
We vinden het belangrijk dat je je nergens druk over hoeft te maken en dat alles voor je wordt geregeld. We vinden het ook belangrijk dat je in een comfortabele omgeving bent. Tenslotte is deze week al hard genoeg werken.
Daarom verblijven we in het Resort Zuid Drenthe in Erica. Je hebt een eigen kamer waar je je terug kunt trekken. Je kan ontspannen door een wandeling te maken in de prachtige omgeving en ook voor het opdoen van nieuwe energie is genoeg gelegenheid.
Er is een eigen loungegedeelte voor onze groep waar je ervaringen kunt delen of rustig een kopje thee kunt drinken.

Informatie en aanmelden
Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of als je wilt weten wat de data van 2020 zijn.
Wij vertellen je graag meer over het meerdaagse programma.

Happy Brain Works Meerdaags programma
Happy Brain Works Meerdaags programma
Happy Brain Works Meerdaags programma
Informatie / aanmelden